Private Lease

Private Lease

Alfa Romeo Private Lease

Bij Nieuwkoop Den Bosch voor één vast bedrag per maand autorijden. Met Alfa Romeo Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Alfa Romeo. De looptijd bepaalt u helemaal zelf. Alle kosten zijn inclusief, alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. U bepaalt hoeveel kilometers u per jaar gaat rijden. Worden dat er achteraf meer? Dan betaalt u gewoon bij. Daarnaast betaalt u geen bijtelling.

Stel zelf uw favoriete Alfa Romeo samen
Kies uit alle beschikbare opties en kleuren. Net als wanneer u zelf een auto koopt. Uw Alfa Romeo dealer (Nieuwkoop) helpt u daarbij en maakt een offerte op maat. Vanzelfsprekend kunt u ook eerst een proefrit maken in uw favoriete auto voordat u de beslissing neemt.

U weet precies waar u aan toe bent
Bij veel leasecontracten komt u na het ondertekenen van een contract voor verrassingen te staan. Zoals eenmalige administratiekosten, reclamestickers op de auto, dure meerkilometers, eigen risico bij schade of een rekening voor de wegenbelasting.

Kies het pakket dat bij u past

Budget
De voordeligste oplossing met een hoger eigen risico
Voor wie niet meer dan 10.000 kilometer rijdt. U heeft minimaal 5 schadevrije jaren en bent bereid wat meer risico te nemen. Het eigen risico is namelijk hoger dan bij de andere pakketten.

Smart
De oplossing voor zekerheid en flexibiliteit
Voor een goede balans tussen zekerheid, flexibiliteit en de juiste prijs. U wilt de beste prijs, ongeacht het aantal schadevrije jaren dat u heeft. U bepaalt zelf aan het eind van het contract of u de auto wilt overnemen of het contract wilt verlengen.

Top
Voor maximale zekerheid en veiligheid
Met dit pakket is alles optimaal geregeld en komt u niet voor verrassingen te staan. U heeft geen eigen risico. Aanvullende verzekeringen met dekking voor rechtsbijstand en ongevallen inzittenden zijn inbegrepen. Bij reparatie krijgt u gratis een vervangende auto. De auto heeft all seasonbanden waarmee u in alle weersomstandigheden veilig de weg op kunt.

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulia

Voordelen
√ U stelt zelf uw eigen Alfa Romeo samen
√ U heeft elke 2, 3, 4 of 5 jaar een nieuwe Alfa Romeo
√ U krijgt persoonlijk advies en onderhoud van uw Alfa Romeo dealer (Nieuwkoop)
√ Alle kosten zijn inclusief, behalve de brandstof
√ U leaset de auto, geen groot aankoopbedrag nodig
√ Een uitgebreide proefrit is mogelijk
√ Na de looptijd levert u de auto gewoon weer in

Alfa Romeo Mito